Kahramanmaraş Yıldızevler projesi detayları!
Toplam 684 dairenin planlandığı Kahramanmaraş Yıldızevler projesi detayları belli oldu. 2,5 yıl içinde teslim edilmesi planlanan Kahramanmaraş Yıldızevler projesinde dairelerin büyüklükleri 135 metrekare ila 102 metrekare arasında değişim gösteriyor.

38 blok olarak tasarlanan Kahramanmaraş Yıldızevler projesi her katta 2 daire şeklinde planlanıyor. Yıldızevler Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Kahramanmaraş Yıldızevler projesinde başvurular başladı.

Şehit aileleri, harp ve vazfie malulleri ile dul ve yetimler için yüzde 10, engelli vatandaşlar için yüzde 5 ve emekli vatandaşlar için de yüzde 10 kontenjanın ayrıldığı Kahramanmaraş Yıldızevler projesinde daireler Türk aile yapısına uygun tasarlandı.

Kahramanmaraş Yıldızevler projesi fiyat? Tıklayınız.

Kahramanmaraş Yıldızevler projesi nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynel kurtulmuş 5 yıl önce

banner182

banner181