Kahramanmaraş TOKİ satışları!
Kahramanmaraş TOKİ satışları detaylarını sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kahramanmaraş TOKİ projelerin satışlar 8 Ekim'de başlayacak.

Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ Kahramanmaraş projeleri çalaışmalarına da devam ediyor. 8 Ekim tarihi itibari ile satışa sunulacak Kahramanmaraş TOKİ projeleri Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde yer alıyor.

İşte Kahramanmaraş TOKİ satışları listesi;
2+1 nitelikli 8 adet alt gelir grubu ve 3+1 nitelikli 8 adet standart konut grubu dairenin satışa sunulacağı Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ satışları 8 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan dairelerin satışları T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Kahramanmaraş İlindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ detayları için tıklayınız.

Kahramanmaraş Pazarcık Alt Gelir Grubu projesi kapsamında inşa edilen Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ satışları 8 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 planında 89 adet alt gelir grubu ve 3+1 planında 30 adet orta gelir grubu konutun satışa sunulacağı projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Pazarcık/Kahramanmaraş şubesi tarafından gerçekleştirilecek. Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ  detayları için tıklayınız.

Kahramanmaraş TOKİ satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181