Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ satışları bugün başlıyor!
Kahramanmaraş Türkoğlu konut projesi kapsamında inşa edilen Kahramanmaraş Türkoğlu Toki satışları bugün başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 16 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ satışları 8 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 nitelikli 8 adet alt gelir grubu ve 3+1 nitelikli 8 adet standart konut grubu dairenin satışa sunulacağı projede yer alan dairelerin satışları T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Kahramanmaraş İlindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Alt gelir grubu konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin 
a. T.C. vatandaşı olması, 
b. Kahramanmaraş il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Kahramanmaraş il nüfusuna kayıtlı olması şartı aranmayacaktır. 
c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve konut kredisi kullanmamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), şartı aranmayacaktır 
d. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.
e. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL. olması gerekmektedir.) şartı aranmayacaktır.
f. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir şartı aranmayacaktır. 
g. Konut alıcıları satın aldıkları konutu 3.kişlere hemen devir edebileceklerdir. 

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ satışları duyurusu alt gelir grubu için tıklayınız.
Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ satışları duyurusu standart konut grubu için tıklayınız.
Kahramanmaraş Türkoğlu Toki evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181