Karabük TCDD kentsel dönüşüm projesi!
Karabük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Karabük TCDD kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırıp derledik.

Devlet Demir Yolları ile imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilecek olan Karabük TCDD kentsel dönüşüm projesi detayları belli oldu. Kent merkezinde 120 bin metrekarelik alanda konumlandırılacak olan Karabük TCDD kentsel dönüşüm 2019 projesinin 38 bin metrekaresi park ve yeşil alana ayrılacak. Ayrıca 12 bin metrekaresi belediye hizmet alanına ve 5 bin 500 metrekaresi sosyal tesis alanına ayrılacak.

Toplam 136 adet mağaza, 275 adet konut, 242 adet ofis, 160 odalı otelin planlandığı projede ayrıca Kongre ve Gösteri Merkezi, kapalı otopark, restoran, yürüyüs yolu yer alacak.

Karabük TCDD kentsel dönüşüm projesi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181