Karabük TOKİ başvuru adresi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karabük TOKİ başvuru adresi detaylarını sizler için araştırdık.

Karabük TOKİ başvuru adresi detayları şu şekilde;
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ Karabük satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

Karabük TOKİ satışları Şubat 2019 detayları şu şekilde;

Karabük Merkez Belen Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Karabük Belen TOKİ başvuruları 11 Şubat – 22 Mart 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. 375 adet 2+1 alt gelir grubu ve 125 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kuralı satışa sunulacağı Karabük Belen Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Karabük Şubeleri tarafından yürütülecek. TOKİ Karabük Belen başvuru tarihi boyunca konut sayısından fazla müracaat gelirse kura çekimi yapılacak.

Karabük Belen TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Karabük Belen TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Karabük Belen TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Karabük Belen TOKİ alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.
Karabük Belen TOKİ orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Karabük TOKİ başvuru adresi detaylarını sizler için derledik. TOKİ Karabük başvuru yerleri ve Karabük TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181