Safranbolu Kirkille satılık TOKİ evleri!
Karabük Safranbolu Kirkille 579 konut projesi kapsamında inşa edilen Safranbolu Kirkille satılık TOKİ evleri detaylarını sizler için araştırdık.

Safranbolu Kirkille satılık TOKİ evleri detayları şu şekilde; Proje kapsamında yer alan 7 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Bu kapsamda Safranbolu Kirkille TOKİ satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Safranbolu Kirkille TOKİ projesinde satışlar 15 Kasım - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 4 adet 2+1 ve 3 adet 3+1 olmak üzere toplam 7 konutun satışa sunulacağı projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Safranbolu / Karabük şubesi tarafından yürütülecek.

Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin; 
- T.C. vatandaşı olması, Karabük il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Karabük il nüfusuna kayıtlı olması, şartı aranmayacaktır.
- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve konut kredisi kullanmamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), şartı aranmayacaktır
- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.) şartı aranmayacaktır.
- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir, şartı aranmayacaktır.

Safranbolu Kirkille satılık TOKİ evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Safranbolu Kirkille TOKİ 2+1 satış duyurusu için tıklayınız.
Safranbolu Kirkille TOKİ 3+1 satış duyurusu için tıklayınız.
Safranbolu Kirkille TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181