TOKİ Karabük Belen kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Karabük Belen kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Karabük Belen kura tarihi detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Karabük Belen kura tarihi 11 Kasım 2019 olarak belirlendi.

503 adet 2+1 alt gelir grubu ve 262 adet orta gelir grubu konutun kuralı satılacağı Toki Karabük Belen başvuruları 14 Ekim 2019 tarihi itibariyle başlayıp 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. Karabük Merkez Belen Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Karabük Belen Toki başvuru işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Karabük İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Toki Karabük Belen fiyatları için tıklayınız.
Toki Karabük Belen alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Toki Karabük Belen orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Karabük Belen kura tarihi detaylarını sizler için derledik. Karabük belen toki çekilişi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181