Ergün Turan, Karaman’da yapımı devam konut projelerini inceledi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman’da yapımı devam konut projelerinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Başkanı Turan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve diğer yetkililerle birlikte ilk olarak Kırbağ Mahallesi 998 konut, camii ve ticaret merkezi ile Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları Toplu Konut Projesi kapsamında bulunan 428 konut ve 32 derslikli ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu.

Burada oluşturulan örnek daireyi de gezen Turan, “TOKİ Karaman'da örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçirdi ve bu yatırımlar artarak devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Çalışkan ise yaptığı açıklamada "TOKİ ve Belediyemiz işbirliğinde Karaman'a toplu konut anlamında önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Belediye olarak bu yatırımlara gereken bütün fiziki ve teknik desteği hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Her bütçeye uygun TOKİ konutları sayesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımız ev sahibi oluyor" dedi.

M. Ergün Turan, daha sonra Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen 450 konut, alışveriş merkezi, restoran, sosyal tesis ve kapalı otoparkın bulunduğu alanda incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181