Karaman Başyayla TOKİ ihalesi bugün yapılacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Başyayla Toki ihalesi bugün yapılacak.

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesinde kapsamında inşa edilecek olan Karaman Başyayla Toki ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Karaman Başyayla toki evleri projesi kapsamında 1 adet büfe, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

75 konuttan oluşacak olan Karaman Başyayla Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

Karaman Başyayla Toki ihale detayları için tıklayınız.

Toki Karaman Başyayla ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181