Karaman Kırbağı TOKİ ihalesi yarın yapılacak!
Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Karaman Kırbağı Toki projesinin ihalesi yarın yapılacak.

364 konuttan oluşacak olan Karaman Kırbağı Toki projesinin ihalesi 18 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Karaman kırbağı toki evleri 2020 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Karaman Kırbağı Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent - Çankaya / ANKARA​

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan toki karaman kırbağı 2020 projesi kapsamında 1 adet 8 dükkanlı ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. 

Karaman Kırbağı Toki ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181