Karaman Sudurağı TOKİ kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
Toki 50 bin konut Karaman projeleri kapsamında yer alan Karaman Sudurağı Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

 Karaman Sudurağı Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan karaman sudurağı toki çekiliş sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni  21 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Yapılacak olan kura töreninden sonra hak sahipleri belli olacak.

Başvuruları 11 Mart ve 19 Nisan tarihleri arasında yapılan Karaman Sudurağı Toki projesi yatay mimaride inşa edilecek. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Toki Karaman Sudurağı 2019 başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Karaman Şubesi aracılığı ile kabul edildi.

Talep toplanan dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 45 adet, brüt 85,75 metrekare
3+1 nitelikli 119 adet, brüt 128,00 metrekare

Karaman Sudurağı satış duyurusu için tıklayınız.
Karaman Sudurağı fiyat için tıklayınız.

Karaman Sudurağı Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki karaman sudurağı kura sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181