Kars Atatürk Mahallesi TOKİ 2019!
Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap kapsamında inşa edilecek olan Kars Atatürk Mahallesi Toki 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Kars Atatürk Mahallesi Toki 2019 detayları şu şekilde;
Yatay mimaride inşa edilecek olan Kars Atatürk TOKİ projesi 18 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan kars atatürk mahallesi toki evleri projesinde yükseklikleri zemin+2 ve zemin+3 olacak konutların 91’i 2+1, 114’ü 3+1, 161’i ise 4+1 planda inşa edilecek.

366 adet konuttan oluşacak olan Kars atatük Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 adet ticaret merkezi, 6 adet setaltı ortak mekan, 1 adet cami, 1 adet taziye evi de yer alacak. Dönüşüm alanlarında çevre düzenlemeleri ve donatı alanlarıyla sosyal ihtiyaçlara da yanıt veren TOKİ, 0-5 yaş okul öncesi çocuk grubundan üniversite gençliğine, kadınlardan erkeklere, tüm nüfus profillerine dönük ihtiyaç ve beklentileri düşünerek yerleşim alanlarını yeniliyor.

Kars Atatürk Mahallesi Toki 2019 detaylarını sizler için derledik. kars atatürk kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan sogukkan 5 yıl önce

Çekilişte banaciktimi ev

banner182

banner181