Kars yeni TOKİ evleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kars yeni TOKİ evleri detaylarını sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Kars yeni TOKİ evleri kapsamında 1 adet ticaret merkezi, 6 adet setaltı ortak mekan, 1 adet cami, 1 adet taziye evi, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yapılacak. 366 konuttan oluşacak olan poje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap kapsamında inşa edilecek olan TOKİ Kars ihalesi 4 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. TOKİ Kars ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Kars yeni TOKİ evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 6 yıl önce

Biz nasil basvur yapa biliriz

Avatar
Murat 6 yıl önce

Biz nasil basvur yapa biliriz

banner182

banner181