TOKİ Kars Merkez Karacaören projesi 2020!
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Toki Kars Merkez Karacaören projesi 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kars Merkez Karacaören projesi 2020 detayları şu şekilde;
Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kars Karacaören Toki projesi 2020 kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki ​Kars Karacaörena evleri 2020 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kars Karacaören Toki projesinin ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 309 konuttan oluşacak olan Kars Karacaören Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Toki Kars Merkez Karacaören projesi 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus yürek 3 yıl önce

Merhaba. Arkadaşlar kars merkez karaca örende yapılacak olan tokğ 309 dayerler ne zaman yapılacak

Avatar
Yunus yürek 3 yıl önce

Ne zaman sozleşmeye cagıracaklar

Avatar
Kemal Namutlu 3 yıl önce

Konutlarin temel yerleri esilmis olup,oylece kaderine terk edilmis olup, bir yila askindir temel icleri cop yiginina donmus vaziyette.Bu konutlar yapilmayacaksa eger, vatandaslarin magdur edilmeden Artim grup yetkilileri tarafindan bizlerin toki magdurlarinin aydinlatmalarini istirham ediyoruz!!...

Avatar
Murat gokcimen 2 yıl önce

Kars karacaoren toki evlerinde neden bir ilerleme sağlanamıyor bir sıkıntimi var acaba hiç bir bilgi sahibi değiliz bu konuda üç yıl oldu yetkililerden acil olarak konu hakkında bilgilendirilmek istiyoruz önümüzü görebilmemiz için saygılarımla

Avatar
Tekin 2 yıl önce

Karsta yapılacak karaçoren konutlariyla alakalı kura bile yapıldı parralar yatırıldı bankalara ama maalesef hic ama hic bilgi yok alamuyoruz sonçare mahkeme kaldı bakacagiz mecburen.

Avatar
Tekin 2 yıl önce

Karsta yapılacak karaçoren konutlariyla alakalı kura bile yapıldı parralar yatırıldı bankalara ama maalesef hic ama hic bilgi yok alamuyoruz sonçare mahkeme kaldı bakacagiz mecburen.

banner182

banner181