Kastamonu TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ tarafından hayata geçirilen Kastamonu TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Kastamonu konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

Kastamonu TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde;
TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Kastamonu TOKİ satışları Ocak 2019 listesi ve Kastamonu TOKİ başvuru yerleri şu şekilde;

Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri
2+1 planında inşa edilen alt gelir grubu konutların satışa sunulacağı Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri satışları 14 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Taşköprü Gizlice Mahallesi TOKİ satışları T. Halk Bankası AŞ. Taşköprü / Kastamonu şubeleri tarafından gerçekleştirilecek.
Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri için tıklayınız.

Kastamonu İhsangazi TOKİ
1 adet 2+1 alt gelir grubu ve 8 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Kastamonu İhsangazi TOKİ satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kastamonu İhsangazi TOKİ Evleri satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. İhsangazi/Kastamonu şubeleri tarafından yapılacak.
Kastamonu İhsangazi TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Kastamonu TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. TOKİ Kastamonu başvuru yerleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reyhan koral 5 yıl önce

Şubeniz nerde acaba başvuru nereye yapmamız gerekiyo kastamonu merkez icin

banner182

banner181