Taşköprü TOKİ emekli ev fiyatları!
Kastamonu Taşköprü Emeklilere Özel konut projesi kapsamında inşa edilen Taşköprü Toki emekli ev fiyatları sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Taşköprü Toki emekli ev fiyatları şu şekilde; 
Kastamonu Taşköprü Toki fiyatları 119 bin 321 TL'den 149 bin 380 TL'ye kadar yükseliyor. Detaylı Kastamonu Emekli evleri fiyatları için tıklayınız.

Toplam 204 adet dairenin satışa sunulacağı TOKİ projesinde daireler 2+1 seçeneği ile tasarlandı. Taşköprü Toki Emekli satılık daireler 24 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında sadece Emekli olan vatandaşlar için Açık Satışa sunulacaktır. Kastamonu Taşköprü Emeklilere Özel konut projesinde yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. şubesi tarafından yürütülecek.

Taşköprü Toki emekli ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Taşköprü Toki Emekli satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181