Başkan Çelik, Kayseri'de devam eden önemli projeleri inceledi!
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki çalışmalarının yanı sıra sık sık sahaya çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor. Başkan Çelik, Kiçikapı’daki kilisenin kütüphaneye dönüştürülmesi, Şehir Mezarlığı çevre düzenlemesi ve Sümer Parkı projelerinin son durumunu yerinde gördü. Başkan Çelik, ayrıca Kayserispor tesislerini ziyaret ederek yeni tesis binasının yarım kalan işleriyle ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki yatırım ve hizmetleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Yatırımları sık sık yerinde gören ve çalışmaların gidişatını takip eden Başkan Mustafa Çelik, incelemelerine AGÜ Sümer Parkı ile başladı. Başkan Çelik’in yatırım turuna yatırımlarla ilgili daire başkanları da katıldı. Abdullah Gül Üniversitesi arkasındaki Sümer Parkı sahasında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik, çalışmalarda gelinen noktayla ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AGÜ Sümer Parkı’ndan Şehir Mezarlığı’na geçti. Şehir Mezarlığı’ndaki çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Mustafa Çelik, yapımı devam eden cami inşaatında da incelemelerde bulundu. Mezarlık içinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarının ilk bölümünün yeşillendirilmesini bayrama kadar bitirmek istediklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Türkiye’nin en güzel ve en yeşil mezarlığını oluşturma çabası içindeyiz. Bir taraftan da hayırseverimiz tarafından yaptırılan cami inşaatını inceledik. Camimiz, Selçuklu Mimarisi ile yapılacak ve farklı bir cami olacak. Yeni hizmet binamız ve bu çalışmaların tamamlanmasıyla cenaze defin işlemlerinin tamamı Şehir Mezarlığı’nda yapılabilir hale gelecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 24 saat açık kent kütüphanesine dönüşecek olan Kiçikapı’daki Meryem Ana Kilisesi’nde sürdürülen çalışmaları da inceledi. Kilise binasında çok yoğun bir çalışmanın yapıldığını gören Başkan Çelik, projede gelinen noktaya ilişkin bilgiler aldı. Başkan Çelik, tarihi kilisenin çok hassas yapılan restorasyon çalışmalarıyla aslına uygun bir şekilde yenileceğini ve Kayseri halkına 24 saat açık kütüphane olarak hizmet vereceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bürokratlarıyla birlikte Kayserispor tesislerini de ziyaret etti. Başkan Çelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir tarafından karşılandı. Önceki hafta Kayserispor yönetimi ve futbolcularına bir yemek veren Başkan Mustafa Çelik, takımın ikinci yarıda gösterdiği başarı ve ilklerin yaşatılması nedeniyle Kayserispor tesislerindeki tüm eksiklikleri bitirip sezona hazır hale getirme sözü vermişti. Başkan Çelik, bu çalışmaların bir an önce yapılması için Kayserispor Tesislerinde incelemeler yaptı. Yeni tesis binasındaki eksiklikleri yerinde gören Başkan Çelik, Kulüp Başkanı Erol Bedir’den bilgi aldı. Başkan Mustafa Çelik, çalışmalara en kısa sürede başlanarak eksikliklerin giderileceğini kaydetti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181