Kayseri Belediyesi Temmuz'da 3 alt geçidin ihalesini yapacak!
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği bu yıl şehrin farklı noktalarına sekiz ayrı alt geçit ve katlı kavşak yapılacak. Bu kapsamda üç alt geçidin daha ihale tarihi belli oldu.

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerinde yapacağı alt geçitlerin ihalesini tamamladı. Şimdi sırada Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yapılacak olan alt geçitlerin ihalesi var. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Kızılırmak Caddesi’nin kesiştiği kavşağa yapılacak alt geçidin ihalesine 5 Temmuz Çarşamba günü çıkılacak. Melikgazi Belediyesi’nin bulunduğu kavşakta yapılacak olan alt geçidin ihalesi saat 09.30’da başlayacak.

Temmuz ayında ayrıca Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kızılırmak Caddesi ile Kartal Kavşağı arasına iki adet U tipi alt geçit yapılması işi de ihale edilecek. Alt geçitlerin ihalesi 7 Temmuz Cuma günü saat 09.30’da yapılacak. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181