Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arsa ihalesi!
Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Kocasinan Beyazşehir Mahllesi'nde bulunan konut ve ticaret alanı olan 2 adet arsa 15 Kasım 2017 Çarşamba günü 14:30’da Belediye encümen salonunda kapalı teklif usulü yapılacak olan ihale ile satışa çıkıyor.

Yaklaşık olarak 2 bin 235 metrekarelik yüz ölçümü alanına sahip olan ve Kocasinan ilçesi, Beyazşehir mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret alanı arsası 3 milyon 250 bin TL muammen bedelle satışa çıkıyor. Yaklaşık olarak 2 bin 126 metrekarelik yüz ölçümü alanına sahip olan ve Kocasinan ilçesi, Beyazşehir mahallesi'nde yer alan diğer konut ve ticaret alanı arsası ise 3 milyon 250 bin TL muammen bedelle satışa sunuluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından satılacak olan 2 adet konut ve ticari alan arsası ihalesinde başvurular en geç ihale günü saat 11.00'a kadar kabul edilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Beyazşehir Arsa İhale Şartnamesi İçin Tıklayınız.

Cemile Gedikoğlu / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181