Kayseri'de 19 milyonluk doğalgaz yatırımı!
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bir aksilik yaşanmadığı takdirde bu yılın sonunda Bünyanlıların ev ve işyerlerinde doğalgazı kullanabileceklerini söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu dev yatırıma ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: " Bilindiği üzere Bünyan' ımıza Doğalgazın getirilmesiyle ilgili yoğun bir çalışmamız olmuştu. Bu çerçeve de iki mahallemizde TOKİ ve Sağlık mahallemizde gerekli altyapı çalışmalarını yapmak suretiyle ev bağlantıları yapılacak şekilde altyapısı bitirilmişti. Şimdi ise Bünyan' ımıza ait doğalgaz projemizin tamamı önümüzde. İş artışı da düşünülürse 18 -19 milyon liralık bir doğalgaz yatırımı bu yıl ilçemize kazandırılacak. İnşallah doğalgazımızı bu yıl itibariyle arzu eden herkes evinde ve iş yerinde yakabilecek ve ısınabilecek şekliyle alt yapısını oluşturacağız." dedi.

ELEKTRİK ENERJİ HATLARINI YER ALTINA ALINACAK
" Vatandaşımızın, hemşehrilerimiz kendi isteğine bağlı olarak doğalgazı alacak ya da ilerleyen yıllarda alacak." diye konuşan Gülcüoğlu, " Ayrıca doğalgaz alt yapı çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokaklarda Elektrik enerji hatlarının yer altına alınması, telefon firmasının çalışması, su şebekemiz; bunun 12 bin metresi kanserojen dediğimiz asbestin değişmesidir ki bunu çok önemsiyoruz. Bu yıl bu projelerin tamamı başlayacaktır. Daha sonra yaya kaldırımları yenilenerek yolun yapılmasının ardından hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak." Diye konuştu. Doğalgaz altyapı çalışmalarının bu ay sonunda başlayacağını belirten Başkan Gülcüoğlu; " Doğalgaz altyapı çalışmaları Allah izin verirse 2016 Mart ayının sonu itibariyle başlayacak. Doğalgaz protokolümüz geldi bugün itibariyle imzalıyoruz. Bünyan' ımıza hayırlı olsun" dedi.

Kayseri Maç Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181