Kayseri'de 400 bin ton asfalt kullanıldı!
Başkan Çelik, şehrin batı girişinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu girişinden sonra batı girişini de Kayseri’ye yakışır bir hale getirdi. Trafiğe açılan yolda incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Çelik, bu yıl asfaltta 400 bin ton ile rekor kırdıklarını söyledi.

Şehrin giriş-çıkış noktalarını Kayseri’nin vitrini olarak gören Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in talimatıyla başlayan çalışmalar doğu girişinin ardından batı girişinde de tamamlandı. Başkan Mustafa Çelik, trafiğe açılan batı girişinin son durumunu yerinde gördü.

Aralık ayına girilmesine rağmen asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Batı girişinde şehre geliş istikametini geçtiğimiz ay bitirmiştik. Şehrin batıya doğru çıkışını da dört şeritli olarak dizayn ettik. Asfaltını yaptık, çizgileri çektik ve trafiğe açtık. Yolun sağında iki şerit servis yolunu da önümüzdeki günlerde tamamlayacağız” dedi.

Bu yıl asfaltta rekor üstüne rekor kırdıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Şehir içinde Fen İşleri Daire Başkanlığımız 350 bin ton asfalt kullandı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızın yaptığı 50 bin ton asfaltla beraber 400 bin ton asfalta ulaştık. Hem kent merkezi hem ilçelerde hem de şehrin giriş kapısı sayılacak ana yollarda elhamdülillah işi bitirdik. Yaptığımız köprülü kavşakların asfaltını da kış bile olsa tamamladığımızda sezonu kapatmış olacağız. Hemşehrilerimizin hizmetine böyle kaliteli ve yüksek konforlu yolları sunduğumuz için mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181