Kayseri'de inşaat için alınan krediler 3 ayda 200 milyonu aştı!
Kayseri'de inşaat sektörü için alınan krediler son 3 ay içerisinde adeta patlama yaptı. Konuya ilişkin olarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda (BDDK) edinilen bilgilerde, 2016 yılının son çeyreğine kıyasla 2017 yılı ilk çeyreğinde alınan inşaat kredilerinde büyük bir artış yaşandığı ortaya çıktı.

3 AYDA 200 MİLYONU AŞTI
Kayseri'de inşaat için alınan kredilerde 2016 yılının son çeyreğinde toplam 1 milyar 62 milyon 400 bin liralık inşaat kredisi alınırken, aradan geçen 3 aylık süreçte ise iki yüz milyon liranın üzerinde artış yaşanarak 2017 yılının ilk çeyreğinde 1 milyar 278 milyon 604 bin liraya ulaştığı dikkatleri çekti. 

İNŞAAT SEKTÖRÜ İKİNCİ SIRADA
Kayseri'de en çok kredi alınan sektörler içerisinde inşaat, toptan ticaret ve komisyonculuk sektöründen sonra en çok kredi alınan ikinci sektör oldu. İnşaat sektörünü ise ziraat ve balıkçılık takip etti.

Hakan Akbaş / Kayseri Anadolu Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181