Kayseri Kocasinan Belediyesi, Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendiriyor!
Kocasinan'ı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme ağırlık veren Kocasinan Belediyesi, Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendiriyor. Bu kapsamda ilçenin birçok mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli aşamaya gelinirken, yeni mahallelerin de bu kapsama alınması için çalışmalar devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak" sloganının hayata geçmeye başladığını ve bunun da Kayserililer tarafından takdir edildiğini söyledi. Halkın memnuniyet oranının her geçen gün arttığına işaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan, Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla herkesin imreneceği ve yaşamak istediği bir bölge haline gelecek" dedi.

Yeni Kocasinan için büyük bir dönüşüme imza atan Başkan Çolakbayrakdar, "hemşerilerimin rızasını alarak, dönüşümü gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıkımların en kısa zamanda tamamlanmasıyla birlikte şehrimize daha modern yapıların yapılacağı yepyeni bir bölge kazandıracağız. Birkaç mahallemizde önemli bir noktaya gelen dönüşümü diğer mahallelerde de devam ettireceğiz. Kentsel dönüşüm tamamlandığında bu bölgede yaşayan mahalle sakinlerimiz daha güzel ve daha modern yapılarda yaşayacak. Bölgeyi Kocasinan'a yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız" diye konuştu.

Kocasinan'ın birçok bölgesinde kentsel dönüşümün yanında ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmaların da büyük bir titizlikle devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şunları söyledi: "Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini Yeni Kocasinan'a hazırlamak ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Şuanda ilçemizin hemen hemen bütün mahallelerinde hummalı çalışmalar yürütülüyor. Şehrimizin yeni cazibe merkezi olmaya başlayan Kocasinan'da sadece sosyal hayat değil, ekonomik hayat da çok canlı olacak. Artık şehrin gelişim bölgesinin Kocasinan'a kaydığını gören ticaret erbabımız, bu bölgeye daha çok yatırım yapmaya başladı. İnsanların her türlü gereksinimlerinin karşılandığı, rahat, modern yaşam alanları ile gelecekte bu bölgede yaşamak daha keyifli hale gelecek."

Çolakbayrakdar, rutin belediye hizmetlerinin sorunsuz bir biçimde devam ettiğini, bunun yanında değer katacak projelerin hızla hayata geçtiğini ifade etti. 

Malik Özcan / Kayseri Anadolu Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181