Kayseri Sahabiye'de taşınmazların teslimi için son tarih 20 Mayıs!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında tapu devir işlemleri devam ediyor. Bu arada birinci uygulama etabı içinde bulunan hak sahiplerinin 20 Mayıs tarihine kadar taşınmazlarını Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etmeleri gerekiyor.
 
Kayseri’nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci uygulama etabı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’nde uzlaşma sözleşmesi imzalamış olan hak sahipleri tapularını en kısa sürede teslim edecekler. Tapu devrini henüz yapmamış hak sahiplerinin bir an önce Kocasinan Tapu Müdürlüğü'ne başvurması gerekiyor. Bu arada binaların boşaltılması ve teslim edilmesi için de son tarih belirlendi. İlk etaptaki taşınmazların 20 Mayıs’a kadar boş ve borçsuz bir şekilde Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'na teslim edilmesi gerekiyor. Taşınmazların teslim edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından hak sahiplerine kira yardımı için gereken bilgiler verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181