Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 2018 yılı yatırımlarını anlattı!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Seminer salonunda Büyükşehir Belediye Başkanı ve bürokratları ile Kocasinan Belediye Başkanınında hazır olduğu toplantıda Melikgazi Belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildiğini söyledi.

Kayseri nüfusunun % 50’sine hergün kesintisiz hizmet …  
Melikgazi Belediyesi 2017 yılında gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verilirken 2018 yılı yatırım planı içerisinde yer alan ulaşım, sosyal ve spor tesisleri, asfaltlama, kentsel dönüşüm, park ve bahçe hakkında görsel seminer verildiğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olarak Kayseri nüfusunun % 50’sine hergün kesintisiz hizmet sunduklarını kaydetti.

İlçeler arasında hizmette bir bütünlük arz ediyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının tüm ilçeleri kapsadığını ancak merkezde 5 ilçenin birleştiğini, dolayısı ile aslında Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar gibi ilçelerin hizmette bir bütünlük arz ettiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,seminer ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Melikgazi Belediyesi olarak özellikle ulaşım, yeni açılacak yollar, asfaltlama ve kentsel dönüşüm ile onarımı yapılacak tarihi mekânların ağırlıklı olduğu hizmetlerin yer aldığı 2018 yatırım planlaması hakkında büyükşehir belediyesi toplantı salonunda seminer verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile daire başkanları ve Kocasinan Belediye Başkanının bulunduğu ortamda görsel olarak hazırlanmış bir seminerde Kayseri yatırımlarında bütünlük sağlanmak istenmiştir. Çünkü Melikgazi Belediyesi’nde başlatılan bir çalışmanın devamı Kocasinan veya Talas ilçesinde devam etmesi gerekmektedir. Melikgazi Belediyesi Kayseri için bir merkezdir. Alışveriş merkezleri, sanayi bölgeleri, üniversitesi, tarihi mekânların ağırlık merkezi, Erciyes Kış Sporları Merkezi’nin başlangıç merkezi ve güzergâhı, İpek Yolu’nun güzergâhı, Kültür Yolunun bulunduğu alanlar hep Melikgazi İlçe sınırları içerisindedir.”

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181