Melikgazi Belediyesi 107 daire yapım işini kat karşılığı ihaleye çıkaracak!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde 2 bloktan oluşan toplam 107 dairenin kat karşılığı yapımının ihale ile yaptırılacağını söyledi.
 
Gelirler ile yatırımlara mali kaynak…
Kat karşılığı 107 dairenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden açık teklif usulü ile yaptırılacağını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi de semtler hızlı, modern ve sağlıklı olarak hızla dönüşüyor. Bu ihale ile hem kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor hem de mülk sahipleri ile ekonomiye ve istihdama destek verilmiş olunuyor. Halka açık, şeffaf ve basın önünde gerçekleştirilen ihaleler ile aynı zamanda planlı yerleşime de destek sağlanmış olunmaktadır. “ dedi.
 
56 ile 51 daireden oluşan 2 blok inşaatın kat karşılığı ihalenin 6 Haziran 2017 tarihinde yapılacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu tür ihaleler ile ekonominin de canlandırıldığını çünkü inşaat sektörünün ekonominin ve istihdamın lokomotifi olduğunu kaydetti.
 
Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181