Melikgazi Belediyesi 50 adet daireyi 7 Nisan'da ihale ile satışa çıkaracak!

Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir, Anbar ve Küçükali Mahallesinde kendisine ait olan 50 dairenin ihale ile satışını yapacak. İhale 7 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da Melikgazi Belediyesi’nde yapılacak.

200 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmanın mümkün olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Kentsel Dönüşüm projelerimiz ile Melikgazi’miz dönüşüyor ve değişiyor. Mahalle ölçeğinde atıl alanlarımızı etkin olarak değerlendiriyor, alt yapı, ulaşım ve temizlik hizmetlerinin birlikte düşünüldüğü ayrıntılı çalışmalar yapıyoruz. Planlı bir şehircilik için modern konutlarımızı yaparak, sosyal donatı alanlarını da vatandaşlarımızın konforu için hazırlıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için uygun çevre şartları olan, okulu, parkı, yeşil alanı, pazarı, camisi gibi tüm sosyal donatıları yapılmış her türlü belediye hizmetlerinin olduğu modern standartlarda yeni yaşam alanları kuruyoruz. Bu mahallelerimizdeki dönüşüm hem bölgeye hem de kente değer katacak. Belediyemizin gayretleriyle mahallelerimiz kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir vizyona kavuşuyor. Bu kapsamda Kazım Karabekir, Anbar ve Küçükali Mahallelerimizde 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık dairelerimiz için 7 Nisan Çarşamba günü, saat 13.30’da sizleri Melikgazi Belediye’mize bekliyoruz.” dedi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181