Melikgazi Belediyesi 86 adet arsa ihalesi satışını yaptı!
Mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 21 ayrı semtte bulunan toplam 86 arsa ihale ile satışa sunuldu.
 
Melikgazililere hizmet olarak geri dönecek…
Bağ,işyeri ve konut parselli arsaların satışının daha çok ilgi gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 62 arsanın satışının gerçekleştirildiğini diğer arsaların ise 15 gün süre ile pazarlığa bırakıldığını söyledi.
 
Belediye yatırım ve hizmetlerine gelir…
2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden Açık Teklif Usulüyle ihale yapıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “İhalemize katılımın yoğun olması son derece sevindiricidir. Satışı yapılan arsalardan elde edilen gelir yine Melikgazililere hizmet olarak geri dönecektir. Dolayısı ile atıl kapasite de bulunan arsalar ekonomiye kazındırılmıştır. Şehrimiz ekonomisinin canlanmasına vesile olacak ve katkı sağlayacak ihaledeki amacımız, Melikgazimizin Referans hizmetlerine imkân sağlamaktır ” dedi.  
 
Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi…
Mülkiyeti Belediyeye ait arsaların Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ihalesine katılımın yoğun olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, her zaman bizlere güvenen, çalışmalarımızı takdir eden ve kendilerine hizmet etme fırsatı veren hemşerilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181