'Dönüşüm çalışmaları Uğurevler'i daha da güzelleştirdi'!

Kocasinan Belediyesi’nin Uğurevler Mahallesi'nde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında eski binaların yıkımı tüm hızıyla devam ederken bir yandan da daha modern bir yapılaşmayla taçlandırılıyor. Dönüşüm çalışmalarının Uğurevler’i daha da güzelleştirdiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Bölgeyi Kocasinan’a yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandırıyoruz” dedi.

Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, dönüşümle birlikte sosyal dönüşümü de aynı anda gerçekleştirdiklerini söyledi. Kocasinan’ı geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Eskimiş, ömrünü doldurmuş, artık gelecekte hizmet veremeyecek eski binalarımızı yıkıp, onların yerine daha güzellerini inşa ediyoruz. Yıkım işlerinin ardından gelişmeleri sürekli takip ediyoruz. ‘Yeni Kocasinan’a ve ‘Yeni Uğurevler’e yakışır bir şekilde elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Kocasinan’ın her bir mahallesinde adeta dantel işler gibi çalışmalar yaptıklarına değinen Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini  “Hedefimiz, ilçemizde kentsel dönüşüme ihtiyaç olan bölgelerde dönüşüm çalışmalarını yürüterek, Kocasinan’ı baştan aşağı yenilemektir” diyerek noktaladı.

Mahallede bulunan köhne yapıların Kocasinan Belediyesi tarafından yıkılmasını takdirle karşılayan mahalle sakinleri ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, bölgenin çehresini değiştirme çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181