Hacılar kentsel dönüşüm iletişim!
Toplamda 1.101 konuttan oluşacak olan Hacılar kentsel dönüşüm iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Hacılar kentsel dönüşüm iletişim bilgisi şu şekilde; 
Hacılar kentsel dönüşüm adresi: Cumhuriyet Meydanı Belediye İşhanı
Hacılar kentsel dönüşüm telefon numarası: (0352) 442 20 44

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hacılar Belediyesi güvencesinde yapımına başlanan Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor. Hacılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri Hacılar Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 56 bin metrekare yeşil alanıyla örnek bir yaşam merkezi olacak. 130 bin metrekare alanda hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmasında 8’er katlı 28 bloktan oluşuyor.

200 milyon liraya mal olacak olan Hacılar kentsel dönüşüm projesinde 1. etap kapsamında 200 adet daire Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek. Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan projede yeşil alanlar, çocuk parkları, cami, okul gibi imkanlar vatandaşlara sunulacak. 

Hacılar kentsel dönüşüm iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞABAN Çiçek 5 yıl önce

Üyelik hakkımı kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

banner182

banner181