Hacılar kentsel dönüşüm projesi 1. etap çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden, 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ekici, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap 200 dairelik kısmının inşaat çalışmalarında son yaklaşıldığını ve konutların anahtar teslimini 2018 yılı içerisinde yapmayı planladıklarını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kentsel Dönüşüm Projemizin 1. Etap 200 dairelik inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bir bloğumuzda dış cephe çalışmaları tamamlandı ve boyanıyor. Ayrıca çevre düzenleme çalışmalarına da başladık. Alanda eğim çok fazla olduğu için 15 metrelik Geosentetik duvar yapıyoruz. Bu duvarlar hem daha sağlıklı hem de diğer duvarlara göre üçte birine mal oluyor. Yaklaşık 4 bin metrelik duvar yapacağız, şuanda bin metrelik kısmını tamamladık. Burada yapılacak konutların ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Hacılar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181