'Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm ile değişiyor ve gelişiyor'!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hacılar Belediyesi güvencesinde yapımına başlanan Kentsel Dönüşüm projesi ile Hacılar'ın değişeceğini ve gelişeceğini belirten Başkan Ekici, İlçeye göç aldıracak ve kaderini değiştirecek olan bu projenin, 8'er katlı 28 Blok 1101 daireden oluşan ve 248 adet 145 m2'lik, 110 adet 110-120 m2'lik toplam 358 konutluk yaşam alanları olacağını söyledi.

Hem uygun fiyat hem de kaliteli yaşanabilir konutlara yoğun bir talep olduğunu hatırlatan Ekici, "yıllardan beri dedelerimizden kalma evlerde yaşam sürdüren ilçe halkımız bu eski yapılardan dolayı şehre göç etmek durumunda kalmışlardır. Tarihi bir özelliği bulunmayan, depreme dayanıksız ve yıkılmaya yüz tutmuş bu yapılar yerine modern çok katlı konutlar inşa ediyoruz. Projeye planladığımızdan daha çabuk ilerliyor." Sürekli halkın içerisinde, sevilen ve kolay ulaşılan bir başkan olma özelliğini neye borçlu olduğunu sorduğumuz Ekici, "Sosyallik ve neşe benim fıtratımda var. Hemşerilerimle oturmayı sohbet etmeyi seviyorum. Bir esnafa gidip çay içerim kahve içerim sohbet ederim gönülleri alırım. Siyasi parti ayrımı yapmadan herkesle diyalog içerisinde olurum" diye konuştu.

Akşam Anadolu Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181