Kayseri Kazım Karabekir kentsel dönüşüm projesinde 72 daire ihaleye çıkacak!
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde e blok da 72 daire ile 3 dükkan yapımının ihale ile yaptırılacağını söyledi.

72 daire ile 3 dükkânın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden açık teklif usulü ile yaptırılacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi de semtler hızlı, modern ve sağlıklı olarak hızla dönüşüyor. Bu ihale ile hem kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor hem de mülk sahipleri ile ekonomiye ve istihdama destek verilmiş olunuyor. Halka açık, şeffaf ve basın önünde gerçekleştirilen ihaleler ile aynı zamanda planlı yerleşime de destek sağlanmış olunmaktadır“ dedi.

72 daire ve 3 dükkândan oluşan e blok inşaat ihalesinin 14 Ağustos 2018 tarihinde yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tür ihaleler ile ekonominin de canlandırıldığını çünkü inşaat sektörünün ekonominin ve istihdamın lokomotifi olduğunu kaydetti.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181