Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak,"Kocasinan sakinleri için daha modern konutlar ve yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz." dedi. Kentsel dönüşüm bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar'a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile Fen İşleri Müdürü Ümit Tokcan da eşlik etti. Başkan Çolakbayrakdar, "Burada kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Zemin çalışmalarında iyileştirmeler yapıldı. Temel hafriyatlar alındı. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, inşallah yakın bir zamanda temel atma töreni düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Büyük Kayseri Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181