Kayseri Kocasinan Mevlana mahallesi kentsel dönüşüm projesi devam ediyor!
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarla mahalleleri adım adım yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda dönüşüme giren mahallelerden biri olan Mevlana Mahallesi’nde çevre düzenleme ve kaldırım yenileme çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Kocasinan’ın dört bir yanında başlatılan yenileme çalışmaları ile mahalleleri daha konforlu hale getirdiklerini dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Tüm mahallelerimizi olduğu gibi Mevlana Mahallemizi de Yeni Kocasinan’a hazırlamak için ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Yenileme ve dönüşüm çalışmalarımızı hızlıca tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallelerimiz en kısa süre içinde Kayseri’ye ve Kocasinan’a yakışır bir hale gelecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Blme 6 yıl önce

Demiryolunu yenileyen inşaat firmasi hangisi

banner182

banner181