Kayseri Kocasinan Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi kurası çekildi!
Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projelerin başında gelen Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, hak sahipleri evlerine kavuşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda, 8. Noter huzurunda düzenlenen kura çekiminde, 45 konutun hak sahipleri belirlendi. Kura çekiminde hak sahiplerinin konutlarına kavuşmaktan duydukları mutluluk yüzlerinden okundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, “Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlar çok hızlı bir şekilde yükseliyor. ‘Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurma noktasında çalışmalarımız gayretle devam ediyor. Bu çerçevede konutları hızlı bir şekilde yaparak mahalle sakinlerimizin konutlarını teslim ediyoruz.” diye konuştu.

Yeni Kocasinan’ı oluşturmak için sosyal odaklı projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir Kocasinan için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Kocasinan, yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak ve konutlarıyla, sosyal donatı, yeşil alanlarıyla Türkiye’ye örnek olacak. Vatandaşlarımız konutlarında güle güle otursunlar. Aileleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ersoy Kulen ise “Kocasinan Belediyesi olarak bizler, vatandaşların kura çekme mutluluğuna ortak oluyoruz. Diğer kentsel dönüşüm projelerimizde de Rabbim bu mutluluğu yaşatsın. Vatandaşlarımızın evleri hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Daha sonra 2 blok halinde olan etap 15’in kura çekimi gerçekleştirildi. Çekilişe katılan vatandaşların heyecanlı oldukları gözlendi. Kurayla isimleri çekilen vatandaşlar daha sonra kendi kuralarını çekerek konutlarını belirledi. Kura çekiminde konuşan mahalle sakinleri de “Eski evlerden kurtulup yeşil alanı bol olan modern konutlarda oturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Çekilen kuranın ardından vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181