Kayseri Küçükali kentsel dönüşüm için hazır!
Bakanlar Kurulunca Anbar ve Küçükali mahallerinde Kentsel Dönüşüm için karar alındığını ve belediye olarak inşaatları başlattıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, yıl 2015 Melikgazi Belediyesi alarak Küçükali mahallesinde kentsel dönüşüme karar alındı. Aynı yıl projelendirildi ve mahalle halkı ile anlatmalar sağlanarak gecekondular mülk sahiplerince yıkıldı.

Küçükali ve Anbar mahallesinde başlattığımız çalışmalar daha sonraki süreçte Kazım Karabekir, Karacaoğlu ve Battalgazi Mahalleleri ile devam edecektir. Daha çağdaş, daha modern, imarlı, sosyal çevresi ve yeşil alanları ile zengin bir şekilde bir ortam oluşturmak istiyoruz. Zaten Küçükali Mahallesi şehrimize en yakın olan ancak bu zamana kadar maalesef imar hareketliliği olmadığı bir boyutlaydı. Burada müteahhitlerimiz arzu edilen performansı sergilemeyince Melikgazi Belediyesi her zaman olduğu gibi devreyi girdi.Melikgazi Belediyesi'ne muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin güvenmesi ve güven duygusunun oluşması ile işimiz bir miktar daha kolaylaştı. Katkılarından dolayı muhtarlarımıza ve mahalle halkımıza herkese teşekkür ediyorum" dedi. Başka kuramlarda 2-3 yıl süren bu çalışmanın Melikgazi belediyesince 10 ayda gerçekleştirildiğini ifade eden Baakan Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesinde yapımı devam eden 3 bloktan oluşan 112 dairelik kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki dairelerin zamanında teslım edileceğini sözlerine ekledi.

Haber 38 Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181