Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!
Melikgazi Belediyesi‘nin yaptığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında şehir merkezinde kalan gecekondular kaldırıldı.
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,   Battalgazi Mahallesi, Karslı Cami çevresinde bulunan 48 gecekondu ev sahibinin kendi evleriyle yıkarak arsaları belediye teslim ettiklerini söyledi.
 
Kendi evlerini yıkarak KENTSEL DÖNÜŞÜM DE “BİZDE VARIZ”  ev sahiplerinin hiç birinin dışarıda ve açıkta kalmadığını belirten Dr. Memduh Büyükkılıç, aynı alanda bulunan 78 mülk sahibine ev verildiğini kaydetti.
 
Kentsel Dönüşümde Projesi kapsamında belediyenin başarılı çalışmasını gören mülk sahipleri kendi evlerini belediyeden önce yıkıp arsaları belediye teslim ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Kentsel Dönüşüm projesini önemsiyoruz. Çünkü 2023 yılını hatta 2071 yılının Melikgazisini inşa ediyoruz. Battalgazi Mahallesi Karslı Cami çevresinde bulunan mülk sahiplerine teşekkür ediyoruz. Bizlere güvenleri tam, bu çok anlamlı ve bizler için de çok önemli. Battalgazi mahallesinde tapulu mali olanları ile ilgili yapılan değerlendirmelerle ikamet etmelerini sağlayacak konutlar verildi. Bundan sonraki çalışmalarda bölgesel olarak devam edecek. Kendi bölgesinde yapılan evler tapu sahiplerine teslim edilecek” dedi.
 
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Battalgazi Mahallesi, Karslı Cami çevresindeki değişim ile mahallelinin de sosyal yaşamının değişeceğini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERTAN 6 yıl önce

Haziran sokakta oturuyom hic bir calisma yok neden acaba

Avatar
ERTAN 6 yıl önce

Battalgazi mah haziran sok yikim varmi bilgi verirmisiniz sevinirim

Avatar
Ceylan 6 yıl önce

Yıkım ne zaman ? Buradaki kötü ortama ne zaman son verilecek

Avatar
Seher 5 yıl önce

Nerde bu söyledikleriniz laf hepsi kendileri yıkmış benim evimin yanındakilerde yıktılar bizde orta da kaldık etrafımız viran bizlere yazık değilmi dışarıya çıkmaya korkuyoruz çoluk çocuk

Avatar
ERTAN ünsal 5 yıl önce

Emlak.müdürlüğü. haziran sok. Perşan.halde.artık.yıkın.temizleyin.kanalizasyon yok.millet uzaya çıktı biz hâlâ yaya gidiyoz.Allah razi için.geri dönüş yapın

Avatar
ERTAN ünsal 5 yıl önce

Emlak.müdürlüğü. haziran sok. Perşan.halde.artık.yıkın.temizleyin.kanalizasyon yok.millet uzaya çıktı biz hâlâ yaya gidiyoz.Allah razi için.geri dönüş yapın

banner182

banner181