Kayseri Sahabiye dönüşümünde ilk ihaleyi Erkut İnşaat kazandı!
İhalenin ardından Erkut inşaat Genel Müdürü Erkut Korkmaz'dan konu ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Bu ihale sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olma özelliğini de taşımaktadır. Şehrimize böyle önemli bir projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNDEN BİRİSİ OLAN SAHABİYE 1. ETAP 1. KISIM İHALESİ ERKUT İNŞAAT'TE KALDI
İhalenin ardından Erkut İnşaat Genel Müdürü Erkut Korkmaz'dan konu ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, bu ihale sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olma özelliğini de taşımaktadır. Şehrimize böyle önemli bir projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum. Yüklenici firma olarak böyle büyük bir projenin içerisinde olmaktan da gurur duyduğumu belirtmek isterim.

"Temelleri 1974 yılına dayanan ERKUT İNŞAAT, yaptığı yatırımlarla büyümeye devam etmektedir. Ana faaliyet alanınmız inşaat sektöründe; ülkemizin 18 farklı ilinde okul, cami, sosyal tesis, toplu yaşam alanları yanında 25.840 konut ile birçok insana yaşam alanı sağlamıştır. Merkezi Kayseri olan şirketimiz, sektöründe önemli bir yere sahip olup, bulunduğu bölgede geliştirdiği projelerle, topluma, insanlığa faydalı, çevre ile dost kalıcı yapılar üretmeye devam etmektedir. Bu Projenin tüm ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kamuoyuna Duyurulur.

Vizyon Kent Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilinmeyen kişi 6 yıl önce

Toki tarzı iş çıkar kesin Eksik yamalı

banner182

banner181