Kocasinan Seyrani kentsel dönüşüm!
Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocasinan Seyrani kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Temel atma ve tapu dağıtım töreninin gerçekleştirildiği Kocasinan Seyrani kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Seyrani Mahallesi’nde 400 bin metrekare alan içerisinde uygulanan Kayseri Kocasinan Seyrani Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında planlanmış olan 62 blokluk yeni bir konut bölgesi oluşturulacak.

216 bin metrekarelik yeşil alanın bulunacağı Kocasinan Seyrani kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski yapılar yıkılarak yerine 3 bin 472 adet doğal afetlere karşı risk teşkil etmeyen yeni konutların yapımına başlandı. Kocasinan Belediyesi Seyrani kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski konutları yıkarak, yerine daha modern, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha sağlıklı yaşam alanları inşa edecek.

Kocasinan Belediyesi, konutları planlarken sadece bina yapımı değil, bununla birlikte bölgenin ihtiyacı olan sosyal donatıların oluşmasını sağlayacak. Böylelikle ticaret yerleri, oyun alanları, cami, pazar yeri, park, okul gibi bütün ihtiyaçlar kendi içerisinde çözümlenmiş olacak

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181