Küçükali kentsel dönüşüm projesinde 117 hak sahibinin daireleri belirlendi!
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların teker teker tamamlanarak hak sahiplerine verilmeye başlandığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yenilenen her mahallede kentsel dönüşüm ile birlikte sosyal değişiminde sağlanacağını ve ekonomik büyümeye katkı ve destek olunacağını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projesi ile birçok hak sahiplerinin bu kış’ı sıcacık yuvalarında geçireceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç“Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küçükali Mahallesinde Kasım ayı sonunda tamamlanacak 4 blok 117 daire için noter huzurunda kura çekimi yapılarak hak sahipleri daireleri belirledi. Melikgazi Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen olan kura çekimine Küçükali Mahallesinde hak sahipleri aileleri ile birlikte gelerek bu mutluluklarını ve heyecanlarını hep birlikte paylaştılar.” dedi.

Kura Çekimine katılan 117 hak sahibi ise kısa sürede evlerini tamamlayarak teslim edileceğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bu imkanları sağlayan Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181