Kayseri konut projeleri 2019!
Kayseri konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Kayseri birçok yerinde yer alan Kayseri 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Kayseri inşaat projeleri 2019 listesi;

Vadi Park
Kayseri konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ​ve toplam 300 daireden oluşan Vadi Park projesinde tüm daireler 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Melikgazi yeni konut projeleri arasında bulunan projede 8 blok yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 180 ile 185 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede birçok sosyal yaşam alanı konut alıcılarına sunuluyor. Vadi Park teslim tarihi için tıklayınız.

​Erkut Time
Toplam 67 daireden oluşan projede daireler 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Kayseri yeni konut projeleri arasında bulunan Erkut Time projesinde birçok sosyal yaşam alanı planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede dairelerin alanları 210 ila 320 metrekare arasında değişim gösteriyor. Erkut Time teslim tarihi için tıklayınız.

Kayseri konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Kayseri'de yeni konut projeleri ve Kayseri yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181