Kayseri Bünyan TOKİ Evleri'nde hak sahipleri evlerini gezdi!
Kayseri'nin Bünyan İlçesinde, yeni evlerini gezen 216 aile konut sahibi olma sevinci yaşadı.

İlçemizde yapımı tamamlanan 216 konut Bünyan Belediyesi ve müteahhit firma tarafından düzenlenen program ile hak sahibi ailelere tanıtıldı. Programa Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu , AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun, Proje koordinatörü Gökhan Gürbüz ve vatandaşlar katıldı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu burada yaptığı konuşmada; yapılan konut projesinin kentsel yenilenme ve konut stoku sorununa getireceği çözümlere dikkat çekere şunları kaydetti:

"Hayata geçen projeler ve yapılan yatırımlar ile ilçemiz her geçen gün göç almakta ve nüfusu artmak.Bu anlamda ortaya çıkan modern konut ihtiyacına cevap vermesi noktasında oldukça önemsediğimiz bir proje oldu.Planlama aşamasından anahtar teslimine kadar yakinen takip ediyor ve her aşamasında sürece dahil oluyoruz. Türkiye'nin en hızlı toplu konut projesi oldu burası. Bizim bu konudaki iddiamızda da bu yöndeydi. Biz Türkiye'nin en hızlı TOKİ konutlarını yapacağız ve 1 lira ucuz olacak Türkiye'nin en ucuz TOKİ konutları olacak dedik ve her iki söylemimizde de Rabbim bizi haklı çıkardı şükürler olsun. Tabi bunlar sizin dualarınızla oldu. İnşallah iyi olur, inşallah herkes memnun olur, yeni yuvasında huzur içinde bir hayat sürer."

Bünyan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181