Kayseri TOKİ yeni projeler!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Kayseri TOKİ yeni projeler detaylarını sizler için araştırdık.

Kayseri TOKİ yeni projeler kapsamında Kaysei Melikgazi Yeşilyurt projesi yer alıyor. 4 katlı blokların yer alacağı TOKİ Melikgazi Yeşilyurt projesinin ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ kayseri 2019 projesi kapsamında 709 konut inşa edilecek.

 Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kayseri Melikgazi Yeşilyurt TOKİ projesinde konutların 372’si 2+1, 397’si 3+1 ve 40’ı ise 4+1 planında tasarlanacak. Bu kapsamda Kayseri'de yeni Toki projesi için çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Kayseri konutları projesiyle yerleşim alanı, dükkanları, camisi, meydanı, spor ve oyun alanları, parkları ve peyzajıyla nitelikli, güvenli bir sosyal çevreyle şehre değer kazandıracak yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.

Kayseri TOKİ yeni projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Szgnbbb 5 yıl önce

Son haberleri yayınlasanıza yahu

banner182

banner181