Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuruları bu gün başlıyor.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuru tarihi ne zaman?
En az yüzde 40 engelli vatandaşa yönelik kuralı satışı yapılacak olan Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuru tarihi 19 Şubat'ta başlayıp 23 Şubat'ta sona erecek.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuruları nereye yapılacak?
Engelliler için üretilen standart konut grubu 25 adet 3+1 ve 11 adet 4+1, alt gelir grubu 24 adet 1+1 ve 6 adet 2+1 dairenin bulunduğu projenin başvuruları T. Halk Bankası AŞ.‘nin Argıncık/Kayseri Şubesi tarafından kabul edilecek.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ başvuru şartları
Tüm Tipteki Konutlar için;
a) T.C. vatandaşı olması, T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. kimlik numarası
b) EN AZ %40 ENGELLİ alıcılar başvuru yapabilecektir. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartı veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporu (en az % 40 engelli olduğuma dair) ile yapılan başvurular kabul edilecektir.
c) Kayseri il nüfusuna kayıtlı veya Kayseri il sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, Bilkent Plaza B1 Blok 06530 Bilkent/ANKARA Tel: 444 86 54 Faks: (312) 266 77 39 www.toki.gov.tr 4/4
d) Daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
e) Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Ancak, kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.)
f) Satış işlemleri sırasında konut alıcısı; kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair Taahhütnameyi ve Müzekkere Tutanağını Sözleşme aşamasında imzalayacaktır.
g) Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge ibraz edilecektir.
h) Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.  

Melikgazi Bahçelievler TOKİ sözleşme tarihi için tıklayınız.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ daire fiyatları için tıklayınız.

Melikgazi Bahçelievler TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181