TOKİ Kayseri İncesu 2020 Evleri!
Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek olan Toki Kayseri İncesu 2020 evleri projesinin detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kayseri İncesu 2020 evleri projesinin detayları şu şekilde;
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Kayseri İncesu Toki 5. etap projesinin ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

108 konuttan oluşacak olan toki kayseri incesu konutları 2020 projesi kapsamında 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. Kayseri incesu toki 2020 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kayseri İncesu Toki 5. etap ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent - Çankaya / ANKARA

Toki Kayseri İncesu 2020 evleri ihale detayları için tıklayınız.

Toki kayseri incesu evleri 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181