TOKİ Kayseri Sarız konutları yılsonu teslim edilecek!
Kayseri'nin Sarız İlçesinde 2016 yılında temeli atılan Sarız TOKİ Konutları yükselmeye başladı. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu´nun katılımıyla 2016 yılında temeli atılan Sarız TOKİ konutlarının yedi bloğunun da kaba inşaatı tamamlanarak bloklarda ince işlere geçildi. 

Toplam 7 blok 110 daire olacak olan Sarız TOKİ kontlarının sezon bitmeden bitirilmesi amaçlanıyor. Sarız ilçesi Bahçeli Mahallesi mevkiinde yapılan Sarız TOKİ konutlarının yapıldığı inşaat alanını gezen,incelemelerde bulunan ve bu çalışmayla ilçedeki konut eksikliğini büyük anlamda gidereceğini belirten Başkan Eroğlu” yedi blok tan ve 110 daireden oluşacak olan TOKİ konutlarımızın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Yüklenici firmamız yedi bloğun kaba inşaatını tamamlayarak, ince işlerine başladılar. İklim şartları elverişli olursa Allah´ın izni ile kışa girmeden dairelerimizi hak sahiplerine teslim etmeye çalışacağız. Sarız TOKİ konutlarımız tamamlandıktan sonra da ilçemizdeki konut sıkıntısı büyük anlamda giderilmiş olacak” dedi. 


Kayseri Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181