12 Ekim okullar tatil mi? Resmi açıklama geldi mi? Bursa son durum
12 Ekim'de Bursa'da okullar tatil mi ? 3 günlük yas ilan edilmesinin ardından bayraklar yarıya indirildi. Öğrenciler ise yas gününde okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki MEB herhangi bir açıklama yaptı mı? İşte Bursa'da son durum....

12 Ekim'de okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda net bir açıklama yok. Açıklama geldiği takdirde sizinle paylaşacağız.

3 GÜNLÜK ULUSAL YAS
"Terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, korucularımız için 3 gün yas ilan etme kararı aldık. Bu günler zor süreçlerde geçirilen günler, birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu günler. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun 86 vatandaşımızı kaybetmiş bulunuyoruz. 186 yaralımız var. Bakanlarımız detaylı bilgi verdiler.

TERÖRE KARŞI ORTAK BİR TAVIRDA BULUŞALIM

Teröre karşı ortak bir tavırda çağrıda buluşalım. Sayın Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'yla da bu konuda tekrar görüşmek istiyorum. Terörün bir kısmını meşru kategorisine koyup, halkı tahrik etmeye yönelik açıklamalar yapmak intikam dili kullanmak kimseye yakışmaz. Gün bir araya gelme günüdür. Ortak bir bilinçle hareket etme günüdür.

Toplumda katlanarak artacak nefret, intikam söylemine katılmamaları yönünde çağrıyı gereklilik olarak görüyorum. Medyamıza bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Bu terör olayları ülkede panik havası estirebilmek için birçok görüntüyü ortaya atabilirler, Lütfen bu propaganda faaliyetlerine karşı medya duyarlılığı olsun.

Umut edelim bu acı olay, ülkemizin geleceği ile ilgili olarak terörden azade bir ülke, dünya kurmamıza vesile olur. Bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum, ülkemize ve hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum.

12 Ekim'de okullar tatil mi? Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından 3 günlük ulusal yas ilan edildi ve öğrenciler 12 Ekim'de okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Peki 12 Ekim'de Bursa'da okullar tatil mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181