Akıllı hastane Haziran ayında tamamlanıyor!
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Akıllı Hastane projesinde yapılan 400 yatak hasta kapasiteli Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yöneticilerinden inşaatın son durum hakkında bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Durmaz'a Yüklenici firma ve Hastane yöneticileri eşlik etti.

400 YATAKLI AKILLI HASTANE
Gebze Fatih Devlet Hastanesi, toplam kapalı alanı, 56bin420 metrekare, 1 adet Teknik Merkez, 578 araçlık açık otopark, 37 araçlık kapalı otopark ve peyzaj alanları bulunacak. 11 kattan oluşacak Hastane, içerisinde 98 adet doktor muayene odasıyla birlikte, 11 adet ameliyathane, 101 adet tekli hasta odası, 114 adet çiftli hasta odası, 14 adet süit oda, özel odalar ve yoğun bakım üniteleri ile toplam 400 yatak hasta kapasiteli olacak.

OTOMASYON SİSTEMLERİ ÖN PLANDA
Durmaz incelemenin ardından yaptığı açıklamada; "Sağlık hizmetlerinin daha modern şartlarda verilebilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı, TOKİ ile iş birliğinde dev hastane projeleri kapsamında yapılan 78 akıllı hastaneden biri olan Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2016 Haziran ayında tamamlanarak halkımızın hizmetine girmesi planlanıyor. Akıllı Hastane teknoloji ile iç içe 5 yıldızlı otel konforunda, İleri teknoloji ile donatılacak, bina otomasyon sistemleri ön planda olacak." dedi.

Bizim Yaka Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181