Başiskele'de tapular sahiplerine kavuşuyor!
Başiskele Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Birimi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde tamamlanan 1 milyon 50 metrekarelik alanda 3194 sayılı imar kanununun 18. madde uygulaması çalışması sonrasında 400 parsel sahibine; Şehitekrem Mahalleleri'nde tamamlanan 200 bin metrekarelik alanda uygulama çalışması sonrasında 200 parsel sahibine tapuları dağıtıldı.

Tapu sahiplerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Başiskele'de vatandaşlarımızın lehine gerçekleştirmiş olduğumuz 18.madde şuyulandırma çalışmalarımız devam ediyor. Geçen günlerde yine Kullar tapu kütüğüne kayıtlı bölgede (Kullar sanayi) mevkinde 5 milyon m2 şuyulandırma ile 1280 tapuyu sahiplerine kavuşturduk. Bugün Sepetlipınar Mahallemizde ve Şehitekrem Mahallemizde tapuları sahiplerine kavuşturduk. Ben ekiplerime de teşekkür ediyorum, işlerini son derece titizlikle ve hızla yerine getiriyorlar. Vatandaşlarımıza yeni tapuları hayırlı olsun" dedi.

Manşet Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181